Účastníci charitativního běhu do kasičky nastřádali necelých třicet devět tisíc korun
Charitativní běh s Plamínkem naděje podpořily rovněž členky běžeckého týmu Za Ústí krásnější. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Nastřádat do kasičky třicet osm tisíc osmdesát osm korun se povedlo v sobotu 21. dubna účastníkům čtvrtého charitativního běhu s Nadačním fondem Plamínek naděje. Získané peníze pomohou s koupí speciálního kočárku pro dvouletou handicapovanou Kačenku.

Na účet nadačního fondu 7893538028/5500 zaslali dárci do pondělí 23. dubna částkou dva tisíce pět set padesát korun. Na speciální kočárek za devadesát tisíc korun to prozatím nestačí, ale Nadační fond Plamínek naděje zve na další akci, která pomůže získat finanční prostředky pro Kačenku. Jedná se o pátý ročník klání MAGOR RACE v rámci akce Offroad cup VIII. Babiny 2018. Půjde o závod, bahnitými koryty, kde i leckterý terénní auto má problém a trať bude dlouhá zhruba 15 kilometrů. Na závodníky čekají různé nástrahy – sem tam kopeček, kopřivy, ostružiny, akáty, stoupání, plavání a podobně. „Jinými slovy, trochu jiný způsob seznámení s romantickým okolím Ústí, který rozhodně není vhodný pro neplavce, slabochy či těhotné,“ uvádí organizátoři závodu.  (Více zde).

{article title="OBRAZEM: Stovky běžců ukázaly dobré srdce"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru