Dva muži se silně opili. Jeden krvácel, musela přijet záchranka
Opilý muž v Neštěmické ulici. Foto Městská policie Ústí
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Dva muži se během teplé soboty silně opili, padali na ulici nebo nedokázali pak už ani sami vstát a postarat se o sebe. Pomoc museli zařídit strážníci městské policie a záchranka.

První z mužů to přehnal s alkoholem už za bílého dne. Již krátce před polednem ležel na zemi v Neštěmické ulici poblíž Penny marketu. Strážníci na místě zjistili, že muž je v silně podnapilém stavu a není schopen se sám o sebe postarat. „Na místo přivolali záchranku, která muže středního věku odvezla do Masarykovy nemocnice k vyšetření,“´uvedl Jan Novotný, zástupce ředitele městské policie.

Týž den ve 23 hodin byla vyslána hlídka strážníků do Jizerské ulice. Na tísňovou linku městské policie odtamtud telefonoval jeden z občanů, který sdělil, že v ulici se pohybuje velmi opilý muž, který je zraněn v obličeji a každou chvíli padá na zem a znovu vstává a vrávorá. Strážníci na místě zjistili, že opilý krvácí z oblasti obočí. I na toto místo přijeli záchranáři a opilého pacienta odvezli do nemocnice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru