Znáte muže na fotografii pořízené v Trmicích? Pomozte policii
Foto Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústí, Trmice – Policie žádá veřejnost o pomoc. Pokud znáte muže na fotografii, pořízené v obchodním centru v Trmicích, kontaktujte policii třeba na lince 158.

O pomoc s pátráním požádali policisté z obvodního oddělení Trmice. „Prosíme veřejnost o pomoc při ztotožnění muže z fotografií pořízených v obchodním centru v Trmicích. Tento muž by mohl být pro policisty důležitým svědkem při objasnění majetkové trestné činnosti,“ upřesnila Veronika Hyšplerová, mluvčí Policie ČR Ústí.

Muž od obchodního centra odjel autem značky Mercedes. „Pokud muže na fotografii poznáváte, ohlašte se prosím policistům na lince 158 nebo na nejbližší policejní služebně. Děkujeme!“ dodala Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru