Strážníci se pustili do kontroly zahrádek a chatek
Kontrola na Konvalinkovém Vrchu. Foto Městská policie Ústí
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Kromě opilců, bezdomovců, nočních výtržností, kouření na zastávkách se strážníci v minulých dnech pustili také do kontrol zahrádkářských kolonií na různých místech v Ústí. Pohybovali se například na Konvalinkovém Vrchu a na Severní Terase.

„Na Konvalinkovém Vrchu se brzy ráno strážníci zaměřili na bezpečnost majetku tamních zahrádkářů a případný pohyb závadových osob, které by tam mohly neoprávněně pobývat,“ upřesnil Jan Novotný z Městské policie Ústí nad Labem.

Tento týden kontroly pokračovaly i v oblasti Severní Terasy. „Strážníci se při těchto kontrolách zaměřují na osoby, které nemají majetkový vztah  k zahradním chatkám nebo pozemkům. Je to prevence proti možnosti vloupání či ničení majetku. Dále se hlídky i zaměřují na čistotu těchto zahrádkářských kolonií a na to, aby tam nevznikaly černé skládky,“ sdělil Jan Novotný.

Všechny kontroly dopadly dobře, závadné jevy podle něj v uvedených lokalitách zjištěny nebyly. Strážníci v nich budou pokračovat i nadále.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru