Ústí nad Labem – Nejen s podnapilými za volantem, ale také s drogovanými řidiči, se při silničních kontrolách setkávaní policisté na Ústecku. Důkazem je příběh, který se v noci odehrál v ulici Okružní.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že policisté z oddělení hlídkové služby v nočních hodinách v ulici Okružní kontrolovali šestatřicetiletého řidiče vozidla VW Golf. „Muž si byl moc dobře vědom, čeho se dopustil a policistům se prokazoval pod jménem svého bratra. Moc dlouho mu to ale nevydrželo. Policisté v krátkosti zjistili, o koho se jedná, že za volantem nemá co dělat. Měl vysloven zákaz řízení vozidel. Rovněž při kontrole hlídka provedla orientační test na drogy, který byl pozitivní na pervitin. Policisté řidiče následně zadrželi a eskortovali do policejní cely. V současné době ve zkráceném přípravném řízení čelí podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání," dodala policistka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru