Ústí nad Labem - Trmičtí policisté zahájili trestní stíhání 22leté ženy pro trestný čin Krádeže. Obviněná společně se třemi pachateli v měsíci prosinci na prodejní ploše hypermarketu z oddělení elektra odcizili sedm mobilních telefonů. Telefony v jiném oddělení rozbalili, čtyři z nich uschovali do batohu a ostatní si vzali po jednom. Následně se jeden z nich pokusil bez zaplacení projít přes pokladny.

2002zlodeji

Ilustrační foto

"K jeho asi překvapení byl zde zadržen ostrahou prodejny a požádán o ukázání batohu. Jeho reakcí byl ovšem útěk, kdy batoh s lupem upustil u vchodu. Trmickým policistům se podařilo ustanovit celou skupinku pachatelů, kteří v současné době společně čelí trestnímu stíhání," uvedla krajská mluvčí policie Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru