Ústí nad Labem – Kriminalisté již s největší pravděpodobností ví, kdy a kde pohřešovaná Michaela Patricia Muzikářová zmizela. Pomohl jim v tom speciálně vycvičený pes na vyhledávání osob. Jako první o novém poznatku v pátrání informovala televize Nova.

Poslední snímky hledané Michaely Patricie Muzikářové. Zdroj: Policie ČR

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová v pátek 20. ledna uvedla, že vzhledem k úzké spolupráci se saskou využili nabídky německého kolegy z Policejního ředitelství Zwickau, který přijel se speciálně vycvičeným psem na vyhledávání osob. „Poslední stopou, kterou pes vypracoval, byla cesta do školy, kudy pohřešovaná školačka chodila," řekla policistka.

Vyhodnocení informací z pátrání za pomoci speciálně vycvičeného psa na vyhledávání osob, tak ukazuje na dvě počáteční verze zmizení Michaely Patricie Muzikářové, které si kriminalisté stanovili a pracují s nimi. Pohřešovaná školačka odešla buď z domova dobrovolně nebo se stala obětí trestného činu. „Stále na lince 158 funguje call cetrum, na které mohou svědci volat své poznatky, které posunou kriminalisty v pátrání po pohřešované Michaele Patricii Muzikářové. V současné době operátoři přijali dvě stě padesát poznatků," doplnila Veronika Hyšplerová.

Kriminalistům však komplikují práci vymyšlené poznatky. „Tím, že se policisté každým podnětem intenzivně zabývají, smyšlený poznatek zbytečně tříští jejich síly," upozornila mluvčí krajské policie.

Michaela Patricia Muzikářová měří 155 až 160 centimetrů, je štíhlé postavy, má hnědě vlnité vlasy, barva očí je šedá. Nosí brýle s fialovými obroučkami. V době odchodu z domova v ulici Na Vlnovce měla mít na sobě kulicha černé barvy s bambulí, prošívaný kabát délky ke kolenům a tmavé kozačky s bílou kožešinkou. S sebou si vzala růžový školní batoh značky NIKE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru