Policisté zastavili ženu, která řídila pod vlivem drog
Ilustrační foto.
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Když policisté v závěru února v Drážďanské ulici zastavili auto ke kontrole, nestačili se divit. Vůz řídila žena, která byla pod vlivem drog.

Policisté ji kontrolovali večer kolem jedenácté hodiny. „Test provedený při kontrole byl pozitivní. Přítomnost drog v těle řidičky pak potvrdilo i pozdější lékařské vyšetření,“ uvedla Veronika Hyšplerová, mluvčí Policie ČR Ústí nad Labem.

Řidička ve věku 34 let je nyní podezřelá z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Její případ bude posuzovat soud, který může uložit za uvedené jednání trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo dlouhodobý zákaz řízení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru