Kubík je první letošní občánek ČR. Hejtman kraje přivezl rodině dárek
Rodina Hrabalových při slavnosti. Foto Krajský úřad Ústí
Ústí nad Labem

Ústí, Jirkov – Malý Jakub Hrabal se narodil v nemocnici v Kadani v době, kdy z roku 2018 uplynulo pouhých 25 vteřin. Stal se prvním narozeným miminkem v celé České republice. Hejtman Ústeckého kraje tento týden přivezl jeho rodině dárek.

Rada Ústeckého kraje věnovala prvnímu občánkovi naší země finanční dar 30 tisíc korun. „Malému Kubíkovi přeji, aby byl zdravý, spokojený a vyrůstal v dobré rodině. Rodičům blahopřeji ke krásnému potomkovi,“ řekl hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček.

Slavnost se odehrála v Jirkově, kde žije chlapcova rodina. Daniele Hrabalové, již dvojnásobné mamince, poblahopřál a pamětní list s dárkem předal při slavnostním aktu také starosta Jirkova Radek Štejnar. Malý Jakub Hrabal má ještě také staršího bratra Tadeáše.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru