Ústí nad Labem - Policejní komisař sdělil obvinění mužům ve věku pětadvacet a jednapadesát let z trestného činu Násilí proti úřední osobě. Obvinění v postavení otce a syna v neděli kolem třetí hodiny ráno neuposlechli výzvu městských strážníků, kteří je přijeli upozornit na rušení nočního klidu, a následně na ně zaútočili.

Ilustrační foto: Jan Vraný

Jak uvedla mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová, po krátké šarvátce byli oba útočníci za pomocí donucovacích prostředků zpacifikováni a převezeni na policejní služebnu ústecké policie. „Za uvedené jednání jim hrozí mužům trest odnětí svobody v rozmezí od 6 měsíců do 6 let," dodala policistka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru