Dva bratry dopadli policisté jako dvojici pachatelů. Prozradili se tím, že chtěli kradené věci prodat
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústeckým policistům se podařilo objasnit případ vloupání do prodejny v centru města. Neznámý pachatel si v průběhu noci z pátku na sobotu z Army butiku odnesl dvě plynové pistole, několik loveckých nožů a puškohled.

Policisté v průběhu šetření zjistili, že krátce na to někdo nabízel k prodeji lovecké nože. Jejich intuice je vedla správným směrem. Došli ke dvěma bratrům ve věku 39 a 23 let, mladší z nich byl zloděj a starší podílník, který kradené věci rozprodával.

"Policistům se většinu věcí podařilo vypátrat a vrátit majiteli. Mladší ze sourozenců v současné době ve zkráceném přípravném řízení čelí podezření z trestného činu Krádeže a Poškození cizí věci, kdy soudce ve 48 hodinách rozhodne o jeho trestu," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru