Strážníci kontrolovali taxikáře. Řada jich neměla zaplacené parkovací karty
Kontrola taxi. Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dvoudenní kontrolní akci zaměřenou na provozování taxislužby v katastru města Ústí nad Labem mají za sebou strážníci ústecké městské policie.

Strážníci se u taxikářů tentokrát zaměřili na zaplacení parkovacích karet na rezervovaných parkovištích pro vozidla taxi. Strážníci při akci zjistili šest pochybení ze strany řidičů taxislužby, kdy dotyční neměli zaplacené parkovací karty na zmiňovaných parkovištích.

Všechny zjištěné nedostatky byly předány k dořešení příslušnému správnímu orgánu. "Tato akce splnila svůj účel, neboť dle sdělení pracovníka městských služeb bylo během těchto dvou dnů zaplaceno ze strany provozovatelů taxislužby osmnáct parkovacích karet, opravňující tyto řidiče pakovat na vyhrazených místech pro taxislužbu. Akce tohoto typu budou pokračovat i nadále," uvedl Jan Novotný z Městské policie Ústí nad Labem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru