Ústí nad Labem - V Krajské zdravotní, a. s. – Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem, o. z. se 4. ledna narodila první letošní dvojčata. Dvě holčičky přišly na svět v 9:01 a 9:02 hodin. Šťastnými rodiči jsou tatínek David Fail a maminka Petra Tvarůžková z Loun.

Mamince Petře Tvarůžkové se 4. 1. 2016 narodily v 9.01 hodin Pavlínka Failová (46 cm, 2 420 g) a v 9.02 hodin Terezka Failová (43 cm, 1750 g). Zdroj: www.kzcr.eu

Děvčátka nesou jména Pavlínka Failová (46 cm, 2 420 g) a Terezka Failová (43 cm, 1750 g). Maminka Petra Tvarůžková uvedla, že holčičky jsou jejími prvorozenými dětmi. „Rození dvojčátek máme v rodině. Sestře se také narodila dvojčata, jde o geny ze strany mého otce," řekla šťastná maminka prvních letošních dvojčat v nemocnicích Krajské zdravotní, a. s.

V pěti porodnicích Krajské zdravotní, a. s., se v roce 2015 narodilo celkem 4 977 miminek, z toho v 99 porodech šlo o dvojčata a ve dvou o trojčata.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru