Severní Terasa – Se zajímavým vysvětlením, proč došlo k rozbití skleněné výplně dveří, se setkali ve čtvrtek večer městští strážníci na Severní Terase. Hříšník tvrdil, že mu vůbec nešlo o to, sklo rozbít, jen chtěl potrestat neposlušného psa.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Zástupce ředitele městské policie Jan Novotný uvedl, že na tísňovou linku 156 se obrátil volající, který operátorovi sdělil, že u městského úřadu na Severní Terase muž vykopl skleněnou výplň dveří a on zná jeho totožnost. „Strážníci na místě kontaktovali volajícího, od kterého zjistili adresu a nacionále hříšníka, kterého zastihli v místě bydliště. Jednalo se o Miroslava L.(1974). Na dotaz hlídky, proč vykopl skleněnou výplň dveří, dotazovaný odpověděl, že chtěl nakopnout svého neposlušného psa, který uhnul a on tím pádem rozbil zmiňovanou výplň. Strážníci po zadokumentování celého případu věc předali k dořešení příslušnému správnímu orgánu a zároveň dotyčného muže upozornili na to, že pokud by psa nakopl, mohl se zodpovídat z dalšího přestupku, a to z přestupku na úseku týrání zvířat," dodal Novotný.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru