Dopravní policisté hledají svědky události, která zapříčinila pád několika cestujících v trolejbuse linky 54
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Dobětice – S prosbou o pomoc se na veřejnost obracejí ústečtí policisté při objasnění události, při které řidič trolejbusu 54 byl nucen prudce zabrzdit, což vedlo k pádu několika cestujících. K incidentu došlo 11. listopadu na křižovatce ulic Jizerská a Šrámkova.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že policisté podle předběžného šetření zjistili, že nezjištěný řidič vozidla vyjel z vedlejší komunikace ulice Jizerská do ulice Šrámkova, kde nedal přednost v jízdě jedoucímu trolejbusu MHD linky 54. „Řidič autobusu byl nucen prudce brzdit, čímž došlo k pádu několika cestujících v autobuse. Ke střetu vozidel nedošlo a nezjištěné vozidlo z místa odjelo. Žádáme všechny cestující, kteří v inkriminovanou dobu cestovali tímto autobusem a i případně byli svědky této události, aby se přihlásili na lince 158 nebo přímo dopravním policistům na telefonním čísle 724 062 667. Tito svědci jsou pro policisty důležití, aby svým svědectvím mohli objasnit, jak k události skutečně došlo. Zajímá nás případně typ, barva a registrační značka vozidla či jakým směrem vozidlo odjelo,“ dodala policistka.

Dále dopravní policisté hledají svědky nešťastné události z 2. Října letošního roku, při které sedmasedmdesátiletá cestující v autobuse číslo 453 meziměstské dopravy jedoucí ve směru na Kojetice utrpěla vážná zranění. (Více zde).

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru