Policisté hledají cestující z autobusu linky číslo 453 jedoucí ve směru na Kojetice
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Policisté se obracejí na veřejnost o pomoc při šetření události, při které v autobuse číslo 453 v pondělí 2. října 2017 utrpěla sedmasedmdesátiletá cestující vážná zranění. Vyšetřovatelům pomohou veškerá svědectví, jež povedou k řádnému objasnění případu.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že sedmasedmdesátiletá žena krátce před 14.00 hodinou odpoledne na zastávce Hraničář nastoupila do autobusu a jela do místa bydliště v Kojeticích. „Ve chvíli, kdy si po nástupu šla sednout a autobus už jel, tak vlivem prudkého brzdění upadla. Ze země jí pomáhal podle její výpovědi vstát dosud nezjištěný muž. Poškozená autobusem dojela ještě domů. Vzhledem k obtížím, které již měla při vystupování a byly čím dál větší, jí rodina zavolala zdravotnickou záchrannou službu. V nemocnici se po vyšetření zjistilo, že poškozená utrpěla vážné zranění vyžadující hospitalizaci. Muž, který ženě pomáhal a další spolucestující, jsou pro policisty hodně důležití. Jejich svědectví pomůže policistům k řádnému objasnění celé události,“ dodala policistka.

Policisté žádají všechny cestující, kteří v inkriminovanou dobu cestovali autobusem a byli svědky této události, aby se přihlásili na linku 158 nebo přímo dopravním policistům na telefonním čísle 724 062 667.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru