Policisté pátrali po ztraceném seniorovi, na pomoc přiletěl i vrtulník s termovizí
Ilustrační foto: e-usti.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Šťastný konec měla pátrací akce, která byla vyhlášena v pátek, krátce po půl osmé večer. Ústeckým policistům se za pomoci vrtulníku s termovizí podařilo vypátrat ztraceného seniora, po kterém se sháněl jeho stejně starý bratr.

Na linku 158 oznámil muž z obce Žežice, že za ním přišel 72letý soused s tím, že bratra pohřešuje zhruba již šest hodin. Policisté ihned vyjeli na místo a s oznamovatelem se spojili, na základě popisu se rozjela rozsáhlá pátrací akce. Policisté i psovodi propátrávali terén v okolí Chuděrova - Žežic a Starých Dobětic. Velitel opatření povolal i policejní vrtulník s termovizí, do něj musel nasednout policista, který zná okolí těchto obcí.

"Zhruba po půl hodině ve 02.30 hodin se podařilo za pomocí vrtulníku pohřešovaného seniora vypátrat. Naštěstí byl nezraněný, ale dezorientovaný a značně podchlazený. Ihned poté byl předán do rukou lékařů," dodala policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru