Ústečané mohou hlasovat v anketě o prioritách města
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – O prioritách krajské metropole mohou již několik dní hlasovat Ústečané na webových stránkách ústeckého magistrátu. Správci stránek spustili anketu, která vyplynula z veřejné diskuze v rámci „Fóra Zdravého města“, která se konala dne 2. října letošního roku (psali jsme).

Mluvčí ústeckého magistrátu Romana Macová uvedla, že cílem ankety je dát Ústečanům prostor, aby se vyjádřili k tomu, co by ve svém městě chtěli změnit. „Dotazník je uveřejněn rovněž na webových stránkách jednotlivých městských obvodů,“ uvedla mluvčí. (Odkaz na dotazník najdete zde).

Ústečané, kteří nemohou hlasovat přes internet, nemusí zoufat, hlasovat se dá také pomocí papírových anketních lístků, které si mohou vyzvednout na vrátnici ústeckého magistrátu nebo v Informačním centru na Mírovém náměstí. Na těchto místech také anketní lístek vhodí do schránek označených „ANKETA – Fórum Zdravého města“. Je možné je také zaslat naskenované e-mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Anketa je anonymní.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru