Střekov - I přes uzavření samotného hradu Střekov z důvodu sanace skály se budou ve čtvrtek 30. dubna konat na hradě Střekov (na horním parkovišti a v podhradí) letošní druhé Hradní trhy, tentokrát v duchu Pálení Čarodějnic.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Po úspěšných Velikonočních trzích, tým Dream Pro rozšířil program, doprovodné aktivity a zajímavé atrakce pro všechny návštěvníky. Pálení čarodějnic se uskuteční již ve čtvrtek od 16 - 22 hodin. Pro návštěvníky bude připraveno na 35 stánků se stylovým, ale tradičním sortimentem - dobové občerstvení, svíčky, medové výrobky, ručně šité dětské hračky, keramika, a mnoho dalších.

Nejen pro děti bude připraven zajímavý doprovodný program a atrakce jako historický kolotoč, oblíbená zvířecí farma a samozřejmostí jsou netradiční řemesla - výroba svíček, ražba mincí, kat a jeho dílna. Návštěvníci si budou moci vykládat svou budoucnost z karet. Pro velký úspěch i tentokrát bude jezdit ZOO vláček a to od 16 - 19 hodin ze stanice Karla IV. na parkoviště hradu. V rámci programu je připraveno Sváťovo dividlo, volba Miss Čarodějů a Čarodějnic, Pohádka Divotvorný hrnec a na večer pro dospěláky je připravena kapela k ohni Malá Paříž a ohnivá show.

U čarodějnic samozřejmě nesmí chybět oheň, kterým zaženeme symbolicky zimu a ten bude zapálen v 19 hodin.
Pro prvních 1000 dětí je připraven buřt zdarma od Hypermarketu Globus a pro všechny co přijdou v maskách čarodějů a čarodějnic pak malá sladkost při příchodu. Vstup na Čarodějnický rej je pro dospěláky 40 Kč, pro děti do 6 let zdarma a pro děti do 15ti let 20 Kč.

Časový harmonogram a další informace na www.hradnitrhy.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru