Hotel Vladimír zaplnily firmy hledající zaměstnance
Stánek nejvýznamnějšího tuzemského výrobce a distributora reklamního značkového textilu ADLER. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Prostory ústeckého hotelu Vladimír patřily v úterý 3. října zaměstnavatelům v Ústeckém kraji. Necelé čtyři desítky firem se zde ucházely o své budoucí zaměstnance.

Úspěšnou prezentaci mají za sebou také pracovnice personálního oddělení ústecké společnosti ADLER, která je nejvýznamnějším tuzemským výrobcem a distributorem reklamního značkového textilu. „Příležitost zúčastnit se veletrhu práce jsme uvítali jako jednu z možností představit naši firmu široké veřejnosti z pohledu kvalitního zaměstnavatele," vysvětlila ředitelka personálního oddělení společnosti ADLER International Jana Kučerová.

„Naše požadavky jsou hodně specifické s ohledem na širokou multikulturní i profesní zaměstnaneckou strukturu," dodala ke konkrétním pracovním pozicím. Firma hledá do svého týmu pracovníky zákaznické péče, IT specialisty, odborníky na nákup a marketing a specialisty se znalostí textilu. 

V rámci doprovodného programu nechyběly ani prezentace vystavujících společností. Firmu ADLER představila její PR manažerka Marie Logrová. Podle slov organizátorů akce ji navštíví kolem šesti set zájemců z řad široké veřejnosti i studentů.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru