Ústí nad Labem – Obchodní centrum Forum s Oblastní charitou připravuje na pátek a sobotu akci Kilo za kilo. Ten kdo přinese kilo oblečení, získá stokorunový šek na nákup zboží v buticích Fora. Loni se povedlo organizátorům akce vybrat patnáct tun oděvů.

Loňský ročník akce Kilo za kilo. Foto: archiv Petr Sochůrek

Marketingový ředitel obchodního centra Jaroslav Černý uvedl, že Kilo za kilo po oba dva dny začíná úderem deváté hodiny ranní a končí v devět hodin večer. „Akce je určena návštěvníkům Fora nad osmnáct let. Ten kdo přinese k infostánku u dětského koutku alespoň 1 kilo nošeného nebo 5 kilo a více, čistého a nepoškozeného oblečení, vyplní formulář s kontaktními údaji, může si vyzvednout poukaz. Při odevzdání 1 – 5 kilogramů čistého a nepoškozeného oblečení má účastník nárok na 1 dárkový poukaz v hodnotě 100 korun. Při odevzdání více jak 5 kg čistého a nepoškozeného oblečení má účastník akce nárok na 2 dárkové poukazy v hodnotě 100 korun. Dárkový poukaz si lze vyzvednout pouze v dnech konání akce. Maximálně však dva poukazy každý den. Platnost poukazů je pouze do konce dubna," řekl Jaroslav Černý.

Účastníci loňského ročníku Kilo za kilo si stěžovali, že v sobotu ke konci akce už šeky nedostávali. „Můžu slíbit, že letos je poukázek dostatek. Také jsme posílili tým hostesek, aby se zbytečně netvořily fronty," dodal marketingový ředitel.

Radka Neprašová z Oblastní charity doplnila, že loni se povedlo při akci vybrat pět tun oděvů. „Nestíhali jsme zboží odvážet do charity. Letos nám obchodní centrum poskytlo jednu neobsazenou kóji a vedení města nám magistrátu dočasně uvolnilo prostory, abychom nemuseli nasbírané oděvy odvážet z centra na Klíši. Také z naší strany se letošního ročníku Kilo za kilo zúčastní více lidí," dodala Radka Neprašová.

Stejně jako v loni i letos nezůstanou darované oděvy je v Oblastní Charitě Ústí, ale poputují do organizací starající se o lidi v sociální nouzi v okolních městech.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru