Ústečané budou na Kostelním náměstí skákat pro zdravé srdce
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Zdravý životní styl a pohyb je nejlepším spojením pro prevenci srdečních chorob. Pohyb, respektive skákání přes švihadlo, bude proto ústředním motivem akce, která odstartuje v pondělí 25. září u obchodního a zábavního centra Forum v Ústí nad Labem. Od 9:00 do 18:00 se na Kostelním náměstí vystřídají u švihadel kromě veřejnosti, sportovci, youtubeři i zpěváci. Podle zjištění redakce E – Ústí.cz bude v dopoledních hodinách skákat najednou až pět stovek studentů.

Věříme, že rčení sportem ku zdraví opravdu funguje. Proto jsme se velice rádi stali partnerem osvětové akce „Skákejme pro zdravé srdce“. Sami pořádáme sportovní akce a motivujeme i děti a mládež k aktivnímu trávení volného času. Naposledy například burzou kroužků s názvem Kroužkofest, která se u nás odehrála začátkem září,“ vysvětluje marketingová manažerka OC Forum Ústí nad Labem Kateřina Kejřová.

Do akce jsou zapojeni i zdravotníci kardiologické kliniky Krajské zdravotní v ústecké Masarykově nemocnici, kteří budou návštěvníkům měřit krevní tlak, cholesterol v krvi a poradí, jak předcházet kardiovaskulárním chorobám. Z bohatého programu se mohou Ústečané těšit na na exhibici profesionálních skokanů přes švihadlo z Centra švihadel Praha, bike trialovou show Tomáše Eibla nebo triky s footbagem v podání Jana Webera. Dále vystoupí například oblíbená youtuberka Veronika Spurná, bývalá členka dívčí skupiny Five Angels, nebo parkourová parta Freemove.cz team, která svými videi plnými akrobacie udivuje nejednoho diváka. Jak skáčou profesionální boxeři, předvedou Lukáš Konečný a Fabiana Bytyqi. Vrcholem bude podvečerní koncert skupiny Lunetic, který odstartuje v 16:45 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru