Z NÁMĚTŮ ČTENÁŘŮ: Malí in-line bruslaři zaplnili o letních prázdninách víceúčelové sportoviště a park na Severní Terase
Příměstský tábor na víceúčelovém sportovišti Sektorové centru. Foto: Eva Bečvářová
Ústí nad Labem

Severní Terasa – Zhruba pět stovek dětí se učilo běh letních prázdnin dovednostem na in-line bruslích na víceúčelovém sportovišti Sektorové centrum a v centrálním parku na Severní Terase. V prostorách městské čtvrti Ústí nad Labem probíhaly příměstské tábory.

Jedním z malých in-line bruslařů, který prošel příměstským táborem na víceúčelovém sportovišti Sektorové centrum, pod vedením instruktorů ústeckého spolku InlineSkating.cz, byl devítiletý Vítek ze Střekova. „Syn chodil již ve školním roce do kroužku in-line bruslení. Když přišla nabídka příměstského tábora, okamžitě chtěl, abychom ho přihlásili. Líbí se mi, že instruktoři učí děti bruslit formou hry. Syn vždy chodil z lekcí domů nadšený a těšil se na další,“ uvedla maminka Vítka. 

Sonia Vršínská ze spolku InlineSkating.cz uvedla, že příměstské tábory pobíhaly po celých devět týdnů. „Na každém táboře jsme měli padesát až pětapadesát dětí. I v následujícím školním roce budou probíhat kroužky in-line bruslení. Informace najdou rodiče na webových stránkách ústeckého Domu dětí a mládeže,“ řekla Sonia Vršínská.

Děti s pokročilejšími dovednostmi na in-line bruslích brali instruktoři do centrálního parku na Severní Terase, kde je učili dalším prvkům.


0109 inline2

Příměstský tábor na víceúčelovém sportovišti Sektorové centru. Foto: Eva Bečvářová

 

0109 inline3

Příměstský tábor na víceúčelovém sportovišti Sektorové centru. Foto: Eva Bečvářová

0109 inline4

Příměstský tábor v centrálním parku. Foto: Martina Beránková

0109 inline5

Příměstský tábor v centrálním parku. Foto: Martina Beránková

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru