Univerzita hledá zhotovitele pro novostavbu budovy centra přírodovědných a technických oborů
Ilustrační foto. Zdroj: UJEP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Klíše - Nadlimitní veřejná zakázka na stavební práce „UJEP – Novostavba budovy CPTO – Centrum přírodovědných a technických oborů v Kampusu UJEP" byla vyslána do světa. V tiskové zprávě o zakázce informuje Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

V tomto týdnu v kampusu proběhnou prohlídky staveniště pro zájemce o zhotovení stavby. „Předpokládaná hodnota veřejné zakázky činí bez DPH téměř 454 milionu korun. Výstavba bude financována z prostředků státního rozpočtu v rámci dotačního titulu Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy České republiky a dále z vlastních prostředků univerzity,“ říká rektor Martin Balej.

Předpokládaná hodnota veřejné zakázky představuje současně nejvýše přípustnou výši nabídkové ceny. Nerespektování tohoto požadavku ze strany účastníka zakázky bude považováno za nesplnění zadávacích podmínek. „Předpokládáme, že k uzavření smlouvy se zhotovitelem by mohlo dojít do konce října letošního roku. Skutečný termín uzavření smlouvy se však může měnit v závislosti na délce trvání zadávacího řízení,“ upozorňuje kvestor UJEP Leoš Nergl.

Zájemci o zhotovení stavby mají čas pro podání svých nabídek do 15. září 2017, 10.00 hodin. Hodnocení obdržených nabídek na univerzitě provedou podle ekonomické výhodnosti nabídek na základě kritéria hodnocení „nejnižší nabídková cena“. „Za nejvýhodnější bude tedy považována ta nabídka, která bude obsahovat nejnižší nabídkovou cenu v Kč bez DPH ze všech nabídek,“ upřesňuje kvestor.

Dokončení výstavby Centra přírodovědných a technických oboru má podle zadávací dokumentace skončit do 30. září 2019.

 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru