Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústecký kraj, Litoměřicko - Kriminalisté litoměřického TOXI týmu sdělili v uplynulých dnech obvinění 33letému muži z Ústecka pro trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Na případu pracovali intenzivně několik měsíců.

Šetřením zjistili, že Ústečan měl prodávat pervitin více než v desítkách případů především osobám z řad toxikomanů, a to v přesně nezjištěné době nejméně od července 2022 do konce roku 2023 na předem domluvených místech v Ústí nad Labem, v Litoměřicích a na dalších blíže nezjištěných místech litoměřického a ústeckého okresu. Obviněný Ústečan je vyšetřován na svobodě.

Dalším obviněným je 43letý muž z Mladoboleslavska, který si měl v blíže nezjištěné době nejpozději v září 2023 obstarávat a poté v několika případech prodávat přesně nezjištěné množství omamné látky heroinu. Odhalila jej silniční kontrola na Litoměřicku, kdy byl u něj ve vozidle nalezen heroin v množství přesahující 30 gramů. Obvinění pro trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy si převzal v těchto dnech. Policie obviněného muže stíhá na svobodě.

"Oběma obviněným v případě uznání viny před soudem hrozí až pětiletý trest odnětí svobody," dodala policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru