Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecký kraj – Mostečtí kriminalisté nepolevují ani po mnoha letech a stále pátrají po Miroslavu Kubáčovi. V této souvislosti se opětovně obrací na širokou veřejnost a doufají, že o dotyčném někdo něco ví. V policejní databázi je stále aktivní pátrání po tomto muži původem z Mostu. Pohřešuje se od června 2011.

„Do současné doby nezískali kriminalisté žádné poznatky, které by umožnily případ uzavřít," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

Před 13 lety byl muž zdánlivého stáří 50 až 55 let a už v tu dobu měl značně prošedivělé vlasy i vousy střižené do kníru. „Pan Kubáč měl špatnou výslovnost hlásky „R“ a poslední zaměstnání měl ve firmě v Záluží. Tam jednoho dne bez udání důvodu už nedorazil," dodává mluvčí.

Pokud máte jakékoliv informace, informujte policisty na lince 158. Fotografii s dalším popisem naleznete ZDE. (Pokud je odkaz neaktivní, byla osoba vypátrána.)

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru