Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dva muži (35, 28) ve večerních hodinách vstoupili do prostoru večerky na Střekově. Starší z mužů maskován punčochou přes hlavu přistoupil k prodavačce, kterou chytil za ruce a zatlačil jí do prostoru prodejny. Druhý z mužů stál u vstupu do prodejny a předstíral, že je pouhý zákazník. Celou dobu ovšem komunikoval s mužem, který ženu držel.

Poškozená přes jazykovou bariéru ovšem nerozuměla, o čem se mezi sebou baví. Po chvilce se jí podařilo uvolnit ze sevření, kdy na pultu sebrala volně položený nůž a pohrozila jím. Muž s punčochou sebral nohy na ramena a z prodejny utekl. Druhý z mužů se rozhodl svou roli pouhého zákazníka dohrát do konce. Tuto roli hrál ještě ve chvíli, kdy se na místo dostavil i jiný zákazník a syn poškozené. Následně z prodejny odešel.

"Kriminalistům se podařilo ale tuto domluvenou hru rozkrýt. V současné době jsou oba muži trestně stíháni pro trestný čin Loupeže, za což jim v případě prokázání viny před soudem hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 2 do 10 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru