Plážová knihovna na koupališti v Brné nabízí literaturu různých žánrů
Plážová knihovna na koupališti v Brné. 5x Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Brná – Přečíst si knihu, časopis nebo si zahrát deskovou hru během opalování na koupališti v Brné mohou návštěvníci plovárny. Severočeská knihovna v prostorách mezi prostředním a zrekonstruovaným bazénem otevřela od 1. července Plážovou knihovnu.

Jana Linhartová, ředitelka Severočeské vědecké knihovny v Ústí nad Labem uvedla, že zapůjčit si knihu mohou návštěvníci každý všední den mezi 10.00 a 18.00 hodinou. „Půjčit si knihu v Plážové knihovně mohou nejen naši zaregistrovaní čtenáři, ale všichni návštěvníci koupaliště. Kromě výpůjčky literatury budeme mít pro veřejnost připravený denní program, jako jsou různé soutěže, kvízy, předčítání nebo půjčování deskových her. V Plážové knihovně se bude moci zaregistrovat do našich poboček a zapůjčit si elektronickou knihu,“ řekla Jana Linhartová.

Plážovou knihovna na koupališti v Brné budou ve všední den obsluhovat zaměstnanci knihovny a o víkendech brigádníci. Na zavedení nové služby na plovárně se kromě Městských služeb města Ústí nad Labem a Severočeské vědecké knihovny v Ústí nad Labem podílelo statutární město Ústí nad Labem a Ústecký kraj.

0107 knihovna1

0107 knihovna2

0107 knihovna3

0107 knihovna5

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru