Ženu po pádu ze srázu do nemocnice přepravil vrtulník leteckých záchranářů
Ženu z těžko přístupného terénu společnými silami vyprostili záchranáři a hasič. Foto: čtenář
Ústí nad Labem

Vaňov – Kluzký povrh a strmý sráz v okolí vaňovských vodopádů se stal osudným ženě, která se rozhodla pro výlet do údolí řeky Labe. Po pádu jí museli pomoci záchranáři a profesionální ústečtí hasiči a jednotka dobrovolných hasičů ze Stebna.

Prokop Voleník, mluvčí Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje uvedl, že na místě zasahovala jak pozemní posádka záchranářů, tak letecká záchranná služba. „Žena upadla na kluzkém povrchu a sesunula se. Záchranářům s jejím vyproštěním z těžko přístupného terénu pomohla lezecká skupina ústeckých hasičů. Zraněnou ženu se středně těžkým poraněním ruky jsme letecky transportovali do ústeckého traumacentra,“ dodal mluvčí záchranářů.

0107 zasah vanov2

K transportu zraněné ženy z těžko přístupného terénu využili letečtí záchranáři takzvaného podvěsu. Foto: čtenář

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru