Krásné Březno – Auto jezdí na pohonné hmoty, a ne na doklady. Tímto heslem se zřejmě řídil muž, který si vybral k přepravě Wolksvagen Golf. Hříšník si však neuvědomil, že platný řidičský průkaz je k řízení auta potřeba. Po silniční kontrole tak pokračoval do svého cíle pěšky.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že krásnobřezenští policisté v ulici Krčínova kontrolovali řidiče vozidla WV Golf. „Ve chvíli, kdy si řidiče zkontrolovali přes dostupné evidence, tak zjistili, že má vysloven do konce tohoto roku zákaz řízení všech motorových vozidel. Policisté řidiči zakázali pokračování v další jízdě a v současné době je podezřený z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání,“ doplnila policistka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru