I takhle vypadá černá skládka: Chodník před domem zaplavily pneumatiky i spotřebiče
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu 15. dubna po deváté hodině ranní byla hlídkou strážníků prováděna kontrolní činnost v obvodu Střekova, kde si strážníci v ulici Železničářská všimli na chodníku většího množství odloženého odpadu. Hlídce se následně podařilo zjistit původce skládky.

Jednalo se o muže středního věku, který hlídce sdělil, že provádí úklid dvora a že doufal, že odpad bude odvezen při svozu objemného odpadu, ale ten nikdo neodvezl. Dotyčný byl hlídkou poučen, že zde v ulici již proběhl svoz objemného odpadu 13. dubna s tím, že pneumatiky a elektro materiál mezi objemný odpad stejně nepatří. Dále mu bylo sděleno, že hlídkou strážníků bude sepsáno úřední oznámení, které bude společně s fotodokumentací předáno příslušnému správnímu orgánu k dořešení, pro důvodné podezření ze spáchaného přestupku.

Následně hlídka muže vyzvala, aby sjednal nápravu a místo uvedl do původního stavu. Ten hlídce přislíbil nápravu s tím, že jeho bratr má přívěs a vše odvezou do sběrného dvora. Při následné kontrole bylo zjištěno, že k nápravě ze strany přestupce nedošlo. Strážníci se poté pokusili opět kontaktovat dotyčného, ale to se jim už nepodařilo. Celá záležitost byla předána k dořešení ÚMO Střekov.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru