Gynekologicko-porodnická klinika v Masarykově nemocnici začala nabízet výběrové snídaně
Foto: Krajská zdravotní
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Pacientky na Gynekologicko-porodnické klinice Fakulty zdravotnických studií Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem a Krajské zdravotní, a.s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z., dostávají od 11. dubna nově tzv. výběrové snídaně. Možnost výběru snídaně je další z novinek, které gynekologicko-porodnická klinika v největší nemocnici Krajské zdravotní, a.s., (KZ) maminkám i dalším pacientkám nabízí.

„Mohou si denně zvolit mezi sladkou a slanou variantou snídaně. Na tuto novinku je velmi kladný ohlas, pacientky ji ihned zaregistrovaly a velice ji vítají a pochvalují si ji. Jídelníček sestavuje nutriční terapeutka naší kliniky ve spolupráci se stravovacím provozem nemocnice. Strava je tak nutričně i energeticky vyvážená. Je dodávána standardním způsobem ze stravovacího provozu, splňuje tak všechna hygienická kritéria podávání stravy ve zdravotnickém zařízení. K dispozici jsou různé druhy pečiva, slané nebo sladké, zelenina, ovoce, šunka, sýry, jogurty bílé nebo ovocné, müsli, ale také pomazánky, džemy, med a další,“ uvedla Iva Černá, vrchní sestra gynekologicko-porodnické kliniky.

1904snidanekz2

Vrchní sestra Gynekologicko-porodnické kliniky v ústecké Masarykově nemocnici Iva Černá představuje novinku pro pacientky – výběrové snídaně. Foto: Krajská zdravotní

„Na zavedení výběru snídaně pro hospitalizované pacientky na gynekologicko-porodnické klinice jsme se pečlivě připravovali a jsem rád, že se podařilo myšlenku převést do praxe. Chtěl bych poděkovat všem, kdo se na realizaci tohoto projektu podíleli a podílejí – kolegům ze stravovacího provozu, nutriční terapeutce a zdravotnickému personálu na oddělení,“ řekl MUDr. Aleš Chodacki, ředitel Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o.z.

Projekt snídaní prostřednictvím nutričních týmů realizuje KZ na gynekologicko-porodnických odděleních svých nemocnic postupně od loňského roku. Možnost snídaně formou bufetu pro maminky a další pacientky již zavedli v nemocnicích v Mostě, Děčíně a Chomutově. Výběrové snídaně nabízejí v Teplicích a chystají v Litoměřicích.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru