Konec dalšího kšeftu s drogami! Zásahovka sebrala dva výrobce a distributory pervitinu
Foto zdroj: Policie ČR
Ústí nad Labem

Ústecký kraj, Lounsko - Lounští kriminalisté z týmu „TOXI“ na základě vlastních získaných informací a poznatků provedli další významný zásah do drogové scény v Ústeckém kraji.

Koncem června v nočních hodinách policisté souběžně zasáhli na několika místech v lounském okrese. Byly provedeny dvě domovní prohlídky a jedna prohlídka vozidla. "Policisté zásahové jednotky zadrželi dvě osoby, které se ve struktuře drogové trestné činnosti podílely na výrobě a distribuci pervitinu. Při provedené domovní prohlídce kriminalisté zajistili věci sloužící k nedovolené výrobě pervitinu včetně většího množství chemikálií. Zajištěné věci byly zaslány na odborné pracoviště k provedení expertíz," uvádí mluvčí policistů Kamil Marek.

V současné době jsou stíháni 44letý muž z Loun a 35letý cizinec pro trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za což obviněným hrozí trest odnětí svobody až do výše pěti let. "Policejní komisař zaslal k rukám státního zástupce podnět ke vzetí obviněných do vazby, čemuž soudce vyhověl pouze u jednoho z mužů. Druhý muž je stíhán na svobodě. Práce kriminalistů tímto zdaleka nekončí. Dále velmi intenzivně na kauze drogové kriminality pracují," dodává Marek.

Jednalo se o úspěšné zakončení rozpracovaného případu výroby a distribuce pervitinu v lounském okrese.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru