OBRAZEM: BMW s označením Z na zádi vletělo ze silnice číslo 13 na benzinu přímo do stojícího auta
Foto: e-mostecko.cz
Ústí nad Labem

Most - K vážné dopravní nehodě vyjížděly ve čtvrtek v podvečer složky integrovaného záchranného systému na čerpací stanici pohonných hmot u silnice číslo 13 na výjezdu z Mostu na Teplice.

Osobní automobil BMW narazil ve vyšší rychlosti do dacie, která stála u stojanu. Na místě zasahovali kromě policisté také hasiči. Došlo k poškození dacie i tankovacího místa. Samotný stojan poškozen nebyl. Nehodou se zabývá policie.

BMW bylo v zadní částí označené písmenkem Z, kterým se označují automobily začátečníků. Sympatizanti s ruskou vojenskou agresí na Ukrajině jím ale také kamuflují své vyjádření názoru a podporu válečným zločinům.

Foto

edeniky 2597

edeniky 2596

edeniky 2595

Foto: e-mostecko.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru