Z deníku strážníků: Silně opilý a agresivní bezdomovec obtěžoval lidi před Normou
Foto zdroj: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve čtvrtek 6. ledna v 15:20 hodin telefonoval na tísňovou linku městské policie oznamovatel, který operátorovi sdělil, že v ulici SNP, před prodejnou Norma, sedí bezdomovec, který se chová ke kolemjdoucím agresivně a na veřejném prostranství konzumuje alkohol.

Strážníci na místě zjistili muže středního věku, bytem Lovosice, který se nacházel v silně podnapilém stavu, a který se projevoval velmi zmateně. Dotyčný měl při sobě psa, který se bez dozoru volně pohyboval po veřejném prostranství a mohl ohrozit kolemjdoucí.

Na místo byl přivolán strážník z kynologické služby městské policie, který psa odchytil a odvezl do městského útulku pro opuštěná zvířata. Vzhledem k chování kontrolovaného muže byla přivolána zdravotní záchranná služba, která si dotyčného odvezla do Masarykovy nemocnice k vyšetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru