Nemohoucí žena v ohrožení života potřebovala akutní pomoc, zachránci se k ní dostali přes balkon
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 28.9.2021 v 05:50 hod., byla operačním střediskem městské policie vyslána hlídka strážníků ze služby operačního zákroku do ulice Kramoly, kde se dle oznamovatele měla nacházet žena v ohrožení zdraví a života.

Hlídce strážníků bylo po příjezdu oznamovatelem upřesněno, že v bytě ve třetím patře se nachází nemohoucí žena, která potřebuje akutní první pomoc. Jelikož měla zraněná paní uzamčené vchodové dveře od bytu a nebylo možno sadou na nouzové otevírání dveří tyto otevřít, hlídka si zajistila za pomocí slaňovací techniky vstup do bytu díky sousedce, která umožnila z jejího balkónu přelézt na balkón zraněné ženy.

0510mpulkz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Strážníkům se podařilo otevřít balkónové dveře a následně vstoupit do bytu. V bytě byla následně zjištěna nemohoucí žena vyššího věku, která si stěžovala na bolest v levé kyčli a noze. Hlídka na místo ihned přivoláno vozidlo zdravotní záchranné služby, kdy lékař po prvotním ošetření zjistil, že paní má pravděpodobně zlomený krček v kyčli a tudíž bude nutný převoz k ošetření do Masarykovy nemocnice. Hlídka poté asistovala posádce zdravotníků při snesení ženy do sanitního vozu, kterým byla dotyčná odvezena do Masarykovy nemocnice k dalšímu vyšetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru