Hádka na ubytovně se vyostřila. Agresivní útočník dokonce vytáhl teleskop!
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 4.8.2021 v 10.10 hod., byla vyslána hlídka strážníků do ubytovny v ulici Truhlářova, z důvodu telefonického oznámení, že zde soused obývající vedlejší pokoj neustále bouchá na dveře oznamovatele celé události, a to se opakuje prakticky každý den.

Hlídka se dostavila na místo udání v okamžiku, kdy z uvedeného pokoje, vyšel ze dveří muž, který ihned začal nesrozumitelně křičet na oznamovatele. Hlídka na místě zajistila klid tím, že začala vytěžovat osoby samostatně. Jako osoba, která údajně bouchala na dveře a klepala na zeď pokoje byl zjištěn muž středního věku, bytem Litoměřice (nyní ubytovna Truhlářova 3) a dále byl zjištěn další svědek celé události, který vyšel z pokoje na chodbu ubytovny.

0608mpulkz1

Foto: MP Ústí nad Labem

Hlídka vyzvala muže, který celý incident způsobil, aby prozatím opustil chodbu a vrátil se do svého pokoje, což uvedený neprodleně učinil. Při vytěžování poškozeného ze svého pokoje vyběhl vykázaný a pustil se do hádky s poškozeným i přítomným svědkem, kdy poškozenému vyhrožoval ublížením na zdraví.

Strážníci ho vyzvali, aby se vrátil zpět do pokoje, ale ten z kapsy kalhot vytáhl teleskopický obušek a vydal se směrem k poškozenému. Případnému vzájemnému kontaktu zabránila hlídka strážníků použitím donucovacích prostředků, kdy musela útočníka zpacifikovat, a který po krátké potyčce nakonec skončil v poutech na podlaze. Z těchto důvodů byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si celý případ převzala k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru