Střekov - Rozpočtové opatření ve výši 738 440 Kč na kamerový systém do podchodu u Základní školy Nová schválila rada statutárního města Ústí nad Labem.

„Finanční prostředky jsou převáděny z důvodu dokončení výstavby kamerového systému v podchodu v ulici Nová – Kamenný vrch. Práce bude zajišťovat společnost Metropolnet, která má s městem Ústí nad Labem uzavřenou smlouvu na poskytování servisních oprav a revizních prací kamerového systému,“ píše se v tiskové zprávě z rady města.

{article Zastupitelé rozhodnou o financích pro školy i zoo. Ústečané mohou zasedání sledovat on-line}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru