Pohádkový dědeček a milovník krásných žen oslavil jubileum
Oslavenec Zdeněk Klimenda (uprostřed). Zdroj foto: UMO Severní Terasa
Ústí nad Labem

Severní Terasa - Cesta životem občas ubíhá pomalu. Ale ne, když dědeček Zdeněk Klimenda vypravuje své životní zážitky o všem, co za svůj život prožil. Milovník květin, hudby, fotbalu a krásných žen.

„Pan Zdeněk pochází z Loun, má tři děti a sedm vnuček. Od narození je fanouškem fotbalové Slavie Praha. Vždy rád cestoval a sportoval. Je tomu pár let, kdy hrál ve volných chvílích na housle. Ještě v 70 letech se proháněl na běžkách po horách a moc rád na to vzpomíná. Dneska jsme popřáli panu Zdeňkovi k jeho významnému životnímu jubileu pevné zdraví. Věříme a pevně doufáme, že se za rok opět uvidíme,“ popřáli oslavenci zástupci městského obvodu na Severní Terase.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru