Stavební práce na jezeře Milada na kotvících prvcích finišují
Infografika: eústí.cz
Ústí nad Labem

Ústecko – Na jezeře Milada finišují stavební práce na příbřežní komunikaci. Důvodem je instalace kotvících prvků pro plovoucí mola.

„Břehové kotvící prvky jsou hotové v zátoce budoucího přístaviště. Po obvodu jezera se zatím pracuje na dalších 10 vstupech. Momentálně jsou u těchto prvků osazeny zakládací prahy, na ně budeme doplňovat další prefabrikované prvky s vizuálním gabionovým obložením stejně jako v kotvišti či na jezeře Most,“ uvádí na svých stránkách Palivový kombinát Ústí, který má jezero Milada ve správě.

„Plavcům poskytnou mola pohodlný vstup do vody. Dostanou se díky nim totiž až za vlnolamy. Cíleně jsme vybrali jejich umístění také do vzdálenějších míst od odstavných ploch pro vozidla. Kdo se bude chtít vyhnout ruchu velkých pláží, bude mít tu možnost. A třeba pro cyklisty nebo jiné sportovce budou jistě vítanou zastávkou,“ píše se ve zprávě.

Samotné plovoucí pontony Palivový Kombinát Ústí osadí v brzké době. Chce mít před sezonou, pokud možno, vše hotovo.

1304 jezero Most

MOLA NA JEZEŘE MOST. ZDROJ FOTO: PALIVOVÝ KOMBINÁT ÚSTÍ

{article Jezero Milada nabídne v nadcházející sezóně řadu novinek}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru