Běžci obklopí ústeckou dominantu Větruši
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Trať dlouhou deset kilometrů s krásnými vyhlídkami nabídne nedělní běžecký závod. U ústecké dominanty výletního zámečku Větruše startuje v 11.00 hodin klání pod názvem VitaSport desítka na Větruši.

Trasa nabízí nádherné výhledy na Labské údolí nad Vaňovskými vodopády, na hrad Střekov, zdymadla a velmi rozmanitou a místy technicky náročnou trať. Nechybí zde výběhy ani seběhy a lesní vlnité cestičky s několika vyhlídkami. Od 4.5 kilometru je trať převážně z kopce nebo jen mírně vlnitá.

Start a cíl je zhruba 150 metrů od parkoviště u Větruše, za bludištěm v ulici Na Větruši. Závod nahrazuje charitativní akci Den pro ADRU.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru