Následky letní bouřky: Na Ústecku zasahovali hasiči u čtyř spadlých stromů
Popadané stromy patřily mezi nejčastější důvody výjezdů hasičů. Foto: HZS
Ústí nad Labem

Ústecký kraj - Hasičské jednotky v Ústeckém kraji vyjely od čtvrtečních 19 hodin do ranních hodin k 26 událostem způsobeným silným větrem, který doprovázel noční bouřku.

"Hasiči odstraňovali spadlé stromy a větve z komunikací a další míst," uvedl k aktuálně zveřejněné statice mluvčí hasičů v Ústeckém kraji Lukáš Marvan.

Nejvíc zásahů bylo v okresu Děčín – 8. V obci Markavartice strom spadl do kolejiště. Stromy na silnicích byly v obcích Hřensko, Těchlovice, Jílové, Staré Křečany, Lobendava, Šluknov.

V okresu Teplice vyjížděly jednotky k 5 zásahům. Popadané stromy a větve byly v Lbíně, Řetenicích, Trnovanech a Novosedlicích.

V okresu Ústí nad Labem zasahovaly jednotky u čtyř spadlých stromů a větví v Ústí nad Labem, Mojžíři a Neštěmicích.

V okresu Louny mají hasiči za sebou čtyři zásahy – Lbyně, Měcholupy , Podbořany a také v Dobroměřicích, kde spadl strom na plot.

V okresu Chomutov zasahovali hasiči na dvou místech – V Jirkově spadl strom na střechu domu a větev na komunikaci.

V okresu Most vyjížděli ke dvěma zásahům – v Horním Jiřetíně spadla bříza na dráty elektrického napětí ,v Mariánských Radčicích strom na komunikaci.

Okres Litoměřice měl jede zásah – spadlý strom v Brňanech.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru