Po Ústí se procházel naháč, od strážníků rychle dostal deku
Foto: Městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Do Stříbrnické ulice vyjížděli ve čtvrtek strážníci ústecké městské policie. Na tísňovou linku městské policie totiž telefonoval oznamovatel, který operátorovi sdělil, že ve zmíněné ulici pobíhá nahý muž.

Po příjezdu hlídky na místo byl dotyčný muž strážníky spatřen, jak odchází směrem k nákupnímu středisku Albert. "Hlídka naháče zadržela a poskytla mu ze služebního vozidla deku, aby nebudil veřejné pohoršení a alespoň částečně unikl zájmu kolemjdoucích," uvedl Jan Novotný z ústecké městské policie.

Šetřením bylo zjištěno, že se jedná o Karla B.(1982), bytem Povrly. Vzhledem k tomu, že hlídka pojala podezření, že dotyčný se nachází pod vlivem nějaké návykové látky a své jednání nedokáže kontrolovat, byla na místo přivolána zdravotní záchranná služba, která si jmenovaného odvezla do Masarykovy nemocnice k vyšetření na psychiatrickém oddělení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru