Cyklocentrum na Zanádraží se otevře veřejnosti
Ilustrační snímek. Foto: Petr Sochůrek
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Městské služby Ústí nad Labem otevírají v pondělí 27. dubna 2020 Cyklocentrum na ústeckém Zanádraží. Organizace reaguje na rozvolňování vládních opatření přijatých Vládou České republiky v souvislosti s šířením onemocnění Covid – 19 v naší zemi.

„Cyklocentrum bude k dispozici bez využití toalet a sprch pro návštěvníky. Dezinfekce a rukavice budou na vyžádání. Návštěvníci budou muset udržovat povinné rozestupy a řídit se pokyny obsluhy,“ uvádí na svých stránkách Městské služby Ústí nad Labem.

Cyklocentrum města Ústí nad Labem nabízí na ústeckém Zanádraží služby především cyklistům, turistům a ostatním návštěvníkům krajské metropole Ústeckého kraje. Rekreační sportovci mají možnost využít půjčovny městských kol a koloběžek. Cyklisté mohou využít půjčovny nářadí, a stojanů na centrování kol. Nechybí možnost si kolo umýt, dohustit a provést drobné opravy svépomocí. Nechybí prodej náhradních duší, řetězů a dalších dílů, mazacích prostředků a jiných potřeb pro cyklistiku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru