Domov pro seniory Krásné Březno je od pátku v dobrovolné karanténě
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V dobrovolné karanténě působí od pátku 3. dubna personál a klienti Domova pro seniory v Krásném Březně. Město, které je zřizovatelem zařízení, tuto iniciativu plně podporuje.

V rámci dobrovolné karantény, která potrvá 14 dnů, jsou zajišťovány všechny činnosti domova. Toto opatření je součástí krizového plánu, který je od 4. března prostřednictvím všech zaměstnanců naplňován.

Zásoby ochranných pomůcek a dezinfekce pokrývající běžný provoz na další tři týdny. „Děkujeme všem zaměstnancům, kteří dobrovolně vstoupili do karantény, kde i na úkor osobního života tráví v zaměstnání vlastní volný čas a pomáhají maximálně našim seniorům. Jsme si plně vědomi, že je na tyto zaměstnance v současné době naloženo obrovské množství zodpovědnosti, a my se budeme snažit vyjít jim vstříc,“ uvedl náměstek primátora Tomáš Vlach.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru