Muž a dívka vnikli do bývalé mateřské školy, v objektu chtěli přespávat
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pondělí krátce po půlnoci telefonoval na tísňovou linku městské policie oznamovatel, který operátorovi sdělil, že v ulici Kamenná viděl vniknout do objektu bývalé mateřské školy dvě neznámé osoby.

Na místo byla vyslána hlídka strážníků, která provedla vizuální kontrolu zmiňovaného objektu, a která zjistila, že u vstupních dveří je rozbitá skleněná výplň. Dále si strážníci všimli v prvním patře pohybu neznámé osoby a světla z baterky. Strážníci vstoupili do objektu rozbitými dveřmi a provedli kontrolu přízemí a prvního patra, kde za výtahem zadrželi muže a ženu, kteří se před hlídkou snažili ukrýt pod stavební deskou.

2603mskz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Na dotaz hlídky, jak se dvojice do objektu dostala a co zde pohledává, oba dotazovaní svorně odpověděli, že výplň dveří rozbili dřevěnou latí a v objektu chtěli pouze přespávat. Dívka navíc uvedla, že utekla z domova od rodičů. Vzhledem k podezření, že by se mohlo jednat o trestný čin, kterým se svým jednáním uvedená dvojice dopustila, byla na místo přivolána hlídka Policie ČR, která si celý případ převzala k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru