Majitelka zahrady našla na brance jiný zámek. V chatce se zabydlel cizí muž
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve středu 25. března v 8 hodin a 35 minut ráno byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána hlídka strážníků do ulice Havířská, odkud na tísňovou linku městské policie telefonovala majitelka chatky v tamní zahrádkářské kolonii.

Operátorovi sdělila, že při příchodu na svou zahrádku zjistila, že branka má jiný visací zámek a dle jejího sdělení se má někdo neoprávněně nacházet i v její chatce. Po příjezdu strážníků na místo se k hlídce přihlásila oznamovatelka, která strážníkům ukázala její zahrádku i s chatkou. Jelikož se hlídka z důvodu uzamčení vchodové branky nemohla na zahradu dostat, byla vchodová branka se souhlasem vlastníka vysezena z pantů.

2503mpulkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Vzhledem k tomu, že chatka byla uzamčena a majitelka neměla od chaty klíče, zabouchali strážníci na dveře a vyzvali osobu, která se v chatce zdržovala, aby objekt opustila a vyšla ven. Po této výzvě z chatky vyšel muž středního věku, který hlídce sdělil, že zámky u branky a v chatě po vypáčení vyměnil za své, a že v chatce již několik dní přebývá. Po tomto zjištění hlídka pro důvodné podezření ze spáchání trestného činu muže omezila na osobní svobodě a na místo přivolala Policii ČR, která se celý případ převzala k dalšímu šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru