Centrum krizové intervence nabízí pomoc řešit obtížné situace, linka funguje nonstop
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V době karantény před koronavirem nabízí Centrum krizové intervence možnost řešit obtížné situace, a to nejen související s obavami z šířící se nákazy, ale i osobní a psychické potíže, vztahovou i rodinnou problematiku prostřednictvím nepřetržité Linky pomoci 475 603 390.

Linka je pouze za cenu běžného hovoru v telekomunikační síti, a to i o víkendech a v nočních hodinách s vyškolenými krizovými pracovníky. Rovněž v době karantény Centrum krizové intervence urychluje provoz internetového poradenství na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., kdy bude zasílat odpovědi již do druhého pracovního dne. Neváhejte a případné možnosti využijte, kontakty jsou anonymní.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru