Městská policie dostala ochranné pomůcky. Strážníci pokračují v zavážení hygienických potřeb
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Městská policie Ústí nad Labem děkuje Krajskému úřadu Ústeckého kraje za poskytnutí ochranných pomůcek v podobě polomasek, které jsou schopny svého majitele ochránit před některými viry a bakteriemi.

Tyto polomasky strážníci využijí při plnění svých úkolů , kdy může být ohroženo jejich zdraví, hlavně v těchto dnech, kdy hlídky mimo svoji běžnou činnost zavážejí základní školy, domovy pro seniory a mateřské školy hygienickými prostředky.

1803mpulkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Tento typ masek je vybaven společným dechovým a výdechovým ventilem, který by je měl ochránit nejen před prachem, ale i před bakteriemi a viry. Od dnešního dne tedy bude šedesát strážníků chráněno před škodlivými vnějšími vlivy. V úterý pokračovalo zavážení hygienického materiálu do domovů pro seniory, základní školy a mateřské školy. Strážníci společně s asistenty prevence kriminality vyexpedovali do těchto organizací na čtyři tisíce půlkilových gelů na ruce.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru