Preventivně bezpečnostní akce v Ústí: Strážníci kontrolovali herny, pokračovat budou i nadále
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V uplynulém týdnu pokračovaly v obvodu Severní Terasy preventivně bezpečnostní akce, zaměřené na nalévání alkoholu mladistvým. Jak se ukázalo, kontroly dopadly dobře, neboť ani v jednom ze sedmi kontrolovaných restauračních zařízení strážníci nezjistili porušování zákona o zákazu podávání alkoholu mladistvým.

Dá se konstatovat, že provozovatelé jsou důslední a skutečně si zjišťují, zda již bylo tomu, komu alkohol podají, osmnáct let. Hlídky se dále zaměřily na herny, zda na výherních hracích zařízeních nehrají nezletilí. I zde veškeré kontroly proběhly bez závad. V těchto opatřeních budou strážníci pokračovat i nadále.

2701herny2

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru